Du er her:

Genåbning af Folkekirken

Vi har d. 18. maj modtaget retningslinjerne for genåbning af kirken. Her er nogle af de retningslinjer, man som kirkegænger skal forholde sig til.

Undgå håndtryk, og begræns den fysiske kontakt, når du hilser på andre i kirken.

Hold afstand mindst 1 meters afstand til andre kirkegængere og mindst 2 meters afstand, når der synges i kirken, grundet risikoen for dråbesmitte.

Vi har i Nørre Aaby Kirke valgt, at salmesangen fortsat er en del af gudstjenester og andre kirkelige handlinger, så vi vil derfor sørge for, at der er 2 meters afstand mellem hver kirkegænger, så vi på forsvarlig vis kan synge sammen. Dog gælder dette ikke, hvis I er fra samme husstand.

Der vil være håndsprit tilgængeligt i våbenhuset, som vi beder jer om at benytte, inden I går ind i kirken, og når I går ud af kirken.

Vi har plads til 30 personer i kirken.

Ved yderligere information kontakt

Anne Marie Krogh på tlf. 91 17 22 52
eller Michala Feveile på tlf. 20 44 50 80

Vi glæder os til at ser jer i kirken igen.

Del dette: