Du er her:

Nyt kirkeblad

Af: Henning Søgaard Nielsen
Kirkebladet, der dækker perioden frem til 6. september, kan nu læses her på siden

Kirkebladet Kirke og Sogn - april 2020 - er nu parat i elektronisk form og kan læses her på hjemmesiden.

<Klik her for at læse kirkebladet>

På grund af coronavirus-situationen vil det fysiske kirkeblad dog først blive omdelt til alle husstande i Nørre Aaby Sogn efter påske.

Da hele situationen med corona-virus eskalerede voldsomt i den periode, hvor kirkebladet blev produceret, har det ikke været muligt at tage højde for alle de aflysninger, som corona-pandemien har medført. Derfor vil det under alle omstændigheder også være bedst at holde sig orienteret her på hjemmesiden og på vores facebook-side.

Hvis du har idéer til indhold i næste kirkeblad, så er du velkommen til at sende en e-mail til redaktør Henning Søgaard Nielsen på henningsn@stofanet.dk senest d. 1. august 2020.

Del dette: