Ny kirketjener

Den 1. april - midt under corona-nedlukningen af Danmark - startede Michala Helene Feveile i en kombineret stilling som kirke- og kultur-medarbejder og kirketjener. Her fortæller hun om sig selv:

- Jeg er 32 år og uddannet 3K’er – professions-bachelor i kristendom, kultur og kommunikation fra Diakonhøjskolen i Aarhus. Jeg er født og opvokset i Middelfart og er efter endt uddannelse flyttet tilbage. 

- Jeg har en stor passion for folkekirken og det kirkelige arbejde, og jeg kommer som kirke- og kulturmedarbejder til at stå for nogle af de aktiviteter, som kirken tilbyder. Jeg skal som kirketjener desuden være med til at forberede gudstjenesterne, deltage i disse samt andre kirkelige handlinger. 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af det gode team i Nørre Aaby Kirke, og jeg ser frem til at stifte bekendtskab med sognets beboere.

Teologi for lægfolk

Måske har du hørt om teologi for lægfolk? Nu har du mulighed for at deltage i det 3-årige forløb "Teologisk Undervisning Fyn", som Fyens Stift står bag. Det er for dig, der har lyst til at dykke dybere ned i teologiens forunderlige verden. Læs mere her.

Aktuelt

Nyt kirkeblad

Kirkebladet, der dækker perioden frem til 6. september, kan nu læses her på siden[mere]

Flot donation sikrer køb af granitskulptur

Albani Fonden gør det muligt at købe skulptur af billedhugger Frede Troelsen[mere]

Gratis og anonym sjælesorg

Folkekirken tilbyder sjælesorg via internettet. Sjælesorg betyder omsorg for sjælen og er en gratis fortrolig samtale med en præst.[mere]

Viser 4 til 6 af 7

Forrige

Side 1

Side 2

Side 3

Næste

Kalender

09aug kl. 10:15

9. søndag efter trinitatis

09aug kl. 10:15
11aug kl. 19:30

Orienteringsmøde forud for Menighedsrådsvalg 2020

På mødet orienteres bl.a. om arbejdet i menighedsrådet i den forløbne valgperiode og …

11aug kl. 19:30
16aug kl. 10:15

10. søndag efter trinitatis

16aug kl. 10:15
23aug kl. 10:15

11. søndag efter trinitatis

23aug kl. 10:15
30aug kl. 09:00

12. søndag efter trinitatis

Ved Vita Andreasen

30aug kl. 09:00
06sep kl. 10:15

13. søndag efter trinitatis

06sep kl. 10:15

Gratis sjælesorg

Folkekirken tilbyder sjælesorg via internettet. Sjælesorg betyder omsorg for sjælen og er en gratis, fortrolig og anonym samtale med en præst. Læs mere på www.sjaelesorg.nu eller klik på linket under billedet.

Overblik over alle kirker

Få let adgang til information om gudstjenester og arrangementer i de cirka 2.200 kirker i Den Danske Folkekirke. Hent kirkekalender-app'en til din smartphone her.

Dåb

Konfirmation

Bryllup

Begravelse

Leje af sognehuset

Sognehuset kan lejes til mindesammenkomster. Se priserSognehuset kan også lejes til receptioner ved dåb og bryllup samt lejes af lokale foreninger til møder og foredrag. Se priser. Personalet besvarer gerne spørgsmål vedrørende leje.

Priser for kirkegårdsservice

Der er mange muligheder, når en afdød skal stedes til hvile på kirkegården. Ønsker man et gravsted, og hvor stort skal det være? Foretrækkes et urnegravsted eller en fællesgrav? Spørgsmål til priserne besvares altid gerne af graveren. Se taksterne for kirkegårdsservice i 2020.

Kirkebil

Kirkebil bestilles hos Fynbus på tlf. 6311 2255. For at bruge Flextaxi skal man være selvhjulpen, og ordningen er derfor ikke for kørestolsbrugere. Bestilling skal ske mindst to timer før, at man skal bruge bilen. Taxaen kan komme 5 minutter før og 15 minutter senere end aftalt. Prisen er typisk 25-40 kr. Se mere på www.fynbus.dk/flextrafik.