Velkommen i Nørre Aaby Kirke

Her kan du holde dig orienteret om arrangementer i kirken og sognehuset, ligesom du kan læse om dåb, konfirmation, bryllup og begravelse. Du kan også holde dig orienteret gennem kirkebladet. Og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Nørre Aaby Kirke tilbyder spændende aktiviteter for både store og små. Vi glæder os til at se dig i kirken!

Kirken er åben kl. 8-15 på hverdage. Andet kan evt. aftales. Kontakt kirkegårdskontoret på tlf. 6442 3375.

17nov kl. 10:15

22. søndag efter trinitatis

17nov kl. 10:15
24nov kl. 09:00

Sidste søndag i kirkeåret

ved Anders Horne Henriksen

24nov kl. 09:00
01dec kl. 10:15

1. søndag i advent

01dec kl. 10:15

Kirkekalender-app

Læs om kirkekalender-app'en til smartphone her.

Leje af sognehuset

Det er muligt at leje sognehuset i forbindelse med mindesammenkomster, og som forsøgsordning er det også muligt at leje sognehuset til receptioner ved dåb og bryllup. Lokale foreninger kan også leje sognehuset til møder og foredrag. Se priser for leje af sognehuset. Personalet besvarer gerne spørgsmål vedrørende leje.

Priser for kirkegårdsservice

Der er mange muligheder, når en afdød skal stedes til hvile på kirkegården. Ønsker man et gravsted, og hvor stort skal det være? Foretrækkes et urnegravsted eller en fællesgrav? Spørgsmål til priserne besvares altid gerne af graveren. Se takster for kirkegårdsservice.

Kirkebil

Kirkebil bestilles hos Fynbus på tlf. 6311 2255. For at bruge Flextaxi skal man være selvhjulpen, og ordningen er derfor ikke for kørestolsbrugere. Bestilling skal ske mindst to timer før, at man skal bruge bilen. Taxaen kan komme 5 minutter før og 15 minutter senere end aftalt. Prisen er typisk 25-40 kr. Se mere på www.fynbus.dk/flextrafik.